Despre NoiCompania a fost infiintata in 2000, activitatea de baza fiind importul si distributia nationala de accesorii auto si consumabile, produse de picnic, camping si sport. Avem o gama larga de produse, provenind din Romania sau din import (Germania, Italia, Polonia, Slovacia, Spania, Turcia, China).

 

Am ajuns ca in 2021 sa fim prezenti in peste 2500 de puncte de vanzare, prin mai mult de 850 de clienti, precum Selgros, Auchan, Dedeman, Kaufland, OMV Petrom, Lukoil, Metro, Cora, Socar, Norauto.

 

Certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii, precum si certificarile R.A.R. si/sau de tip european sau ECE-ONU pentru produse valideaza nu doar calitatea fiecarui articol din stoc, ci si calitatea serviciului complet oferit fiecarui client VGT. 

Parcul auto propriu, spatiile de productie, manipulare si depozitare si o echipa de peste 50 de oameni functioneaza impreuna pentru a mentine fiecare relatie de afaceri dezvoltata in jurul produselor noastre.

 

Am structurat piata pe care operam in trei canale:  lanturi de magazine tip hypermarket/DIY, statii de distributie carburanti si firme de distributie locala/regionala sau magazine dedicate pieselor si accesoriilor auto, la nivel national.

 

Pe scurt, devenind parteneri VGT veti castiga avantajele de mai jos:

- Consilierea si recomandarile reprezentantilor echipei VGT;

- Livrare directa catre magazinul dvs - astfel incat dvs sa va ocupati de clientii dvs, de solicitarile si dorintele acestora;

- Livrare in cantitati minime, astfel incat sa va puteti investi banii dvs intelept, fara stocuri inutile;

- Vizita reprezentantilor  VGT la intervale de maxim 2 saptamani;

- Produsele dispun de descriere, instructiuni in limba Romana, omologari conform normelor UE, cat si legislatiei romane in vigoare;

- Sistem de management performant, riguros, dar, in acelasi timp, flexibil, la toate nivelurile;

- Personal profesionist in departamentele “cheie”;